Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Heyetinden Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Bölümümüze Ziyaret
26 Ekim 2020 | 18:47

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Sayın Prof. Dr. Cevriye Gencer, Enstitü Müdür Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Uğur GÖKMEN ve Doç. Dr. Gürhan İÇÖZ’den oluşan heyet bugün (26.10.2020) bölüm başkanlığımızı ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Cemil Çetinkaya ve Bölüm Başkan yardımcılarımız Sayın Doç Dr. Hanefi ÇİNİCİ ve Öğr. Gör. Dr. Uğur ARABACI hazır bulunmuşlardır. Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Cemil Çetinkaya; yeni göreve başlayan Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cevriye Gencer ve yardımcılarını tebrik ederek başarı dileklerini iletmişlerdir. Enstitü heyetimizin ziyaretleri esnasında bölümümüz ve Fen Bilimleri Enstitüsü arasındaki ilişkiler değerlendirilmiş ve lisansüstü çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişi yapılmıştır. Yapılan verimli görüşme sonucu, önümüzdeki dönemde eğitim-öğretim ve öğrenci işleri ile ilgili konularda yaşanan aksaklıkların Enstitü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Cevriye Gencer Hanım tarafından giderileceği dile getirilmiştir. Enstitü heyetimizin bu nazik ziyaretleri ve fikir alışverişlerine Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Cemil Çetinkaya ve bölüm başkan yardımcılarımız tarafından teşekkür edilmiş ve karşılıklı memnuniyetler dile getirilmiştir.