Geleneksel İftar Yemeği
12 Nisan 2022 | 18:14

Geleneksel İftar Yemeği

Bölümümüzde Pandemiden önce gelenek halinde verilmeye çalışılan iftar yemekleri iki yıl aradan sonra Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cemil ÇETİNKAYA tarafından yeniden organize edilerek 8 Nisan 2022 tarihinde ‘’Ceviz Cafe’de’’ Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ’ ın da katıldığı iftar programına çok sayıda öğretim üyesi katılmıştır.

Bölüm iftar yemeğine Gazi Üniversitesi yöneticileri, bölüm hocaları, emekli hocalarımız, Fen Bilimleri Enstitüsü Yönetimi, Karabük ve Kastamonu’dan gelen hocalarımız ve idari personelin de aralarında bulunduğu 68 kişi katılmıştır.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemil ÇETİNKAYA ve Rektör Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın konuşmalarından sonra bölüm çay ocağında ikram edilen çay ve sohbetle programımız sonlanmıştır.

Programa katılan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’a, bölüm hocalarımıza, emekli hocalarımıza, idari personelimize teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

İFTAR YEMEĞİ 4-1

İFTAR YEMEĞİ 1-1