Yaz Dönemi Stajı Hakkında
18 Temmuz 2014 | 10:40

****Yaz Döneminde Endüstri Stajı Yapacak ve Mezun Durumunda olan Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine******

Yaz döneminde staj yapan ve Mezun durumunda olan öğrencilerin mağdur olmamaları için staj dosyalarının teslimi ve sunumu için YAZ DÖNEMİNE özgü dosya teslim ve sunun tarihleri sırasıyla : 20 Temmuz 2014 Pazartesi ve 23 Temmuz 2014 Çarşamba günleri olarak belirlenmiştir. Belirlenen tarihten sonra yaz döneminde yapılan stajların değerlendirilmesi için komisyonun toplanması tatil dönemi olması nedeni ile mümkün olamayacaktır. Önemle ve acilen duyurulur. Aynı işyerinde staj yapan öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için o işyerinde staj yapan diğer stajerlerden bağımsız olarak kendilerine özgü staj dosyası ve ppt sunumu hazırlamalarını önemle hatırlatırız. Benzer dosyaları teslim eden öğrencilerin staj dosyaları kabul edilmeyecektir.