Şubat Dönemim Staj Duyurusu
20 Kasım 2014 | 09:48

Şubat Döneminde Endüstri Stajı Yapacak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

Staj yapılması düşünülen firmadan onay yazılarınızı alınız ve kırtasiyeden alıp doldurmuş olduğunuz staj dosyası ile birlikte firma staj onay yazısını 26 Aralık 2014 Cuma günü Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına teslim ediniz. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Son sınıf aşamasında olan ve Şubat stajı ile 60 günü dolduracak tüm öğrencilerimizin bahar döneminde staj dersini seçmeleri gerekmektedir. Stajını tamamlayan öğrencilerin nihai değerlendirmeleri ancak staj dersini seçmeleri ile mümkündür. 60 gün stajını tamamladığı halde staj dersini seçmediği için staj notu girilemeyen öğrenciler mezuniyet aşamasında olsalar dahi mezun olamamaktadırlar. Önemle duyurulur.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Staj Komisyonu Başkanlığı